Mijn passie

Naast mijn grote passie voor bloemen heb ik nog iets anders wat ik met heel veel liefde en overgave doe.

Ik ben al jaren een echte verzamelaar van Franse brocante en antiek.Deze voorliefde van oude spullen kreeg ik mee van thuis,zoals veel van mijn klanten al weten. Rondbongouren op de Franse en Belgische brocantes doe ik al van kinds af aan,mijn vader hield ook zo van het oude,ik heb het van hem dus.Elke week ga ik midden in de nacht al op pad voor weer mooie antieke stukken die ik vervolgens weer verkoop in mijn winkel in Geleen.

Uiteraard blijft er best wel vaak iets aan mij plakken voor thuis. Op dit moment ben ik druk bezig met verzamelen van mooie items voor mijn open dagen. en dat lukt me eigenlijk vrij goed ondanks dat de echte mooie spullen toch behoorlijk schaars aan het worden zijn.En ook de prijzen zijn niet meer als vroeger,wil je echt iets moois dan betaal je daar ook best wel veel voor.Koopjes zijn bijna niet meer te vinden.

Ik kan echt gelukkig worden van een unieke vondst,ik ben dan als een kind zo blij.Op onderstaande foto’s staan een aantal van deze mooie vondsten.Een groot aantal van deze items verhuisd straks als ik Franse dagen heb naar mijn winkel.

En heerlijk beroep heb ik,ondanks dat het wel heel hard werken is.

Fijne dag, groetjes van Eleonore.

Deel dit bericht

0 Comment