Over Eleonore

De liefde voor oude spullen is iets wat Eleonore Hendriks-Dohmen van huis uit heeft meegekregen. Haar vader verzamelde ook mooie antieke stukken.

Na verschillende andere activiteiten, begon Eleonore op haar 38e met de opleiding tot bloemiste. De winkel volgde in 2002. Daar kreeg ze niet alleen ruimte voor bloemen, aangesloten bij het internationale netwerk van Fleurop, maar ook voor brocante. Het pand was in het verleden in gebruik als schoenenwinkel. Het verkeert overigens nog steeds in originele staat. Behalve de voormalige schoenwinkel, is ook de kelder ingericht als winkel. Verder is er nog een tuinkamer aangebouwd.

pasen3

Brocante evenement
Eleonore Bloemen & Brocante houdt twee keer per jaar een brocante evenement in de winkel en de tuin. Een speciale, grote tent is dan volgepakt met brocante. De events worden goed bezocht door mensen uit het hele land en zelfs het buitenland. In 2009 kwamen de bloemen van Eleonore nog als beste uit bus tijdens de boekettentest van Fleurop.

pasen 2

Steun en toeverlaat.
Echtgenoot Michel is een grote steun en toeverlaat. Hij helpt met het bezorgen van bloemen, versleept meubels en gaat elk weekend mee op sjouw voor de mooiste brocantes en antiek. Ook hebben we een medewerkster in dienst. Groetjes van Eleonore.